חזה עוף במירנדה / חזה הודו במירנדה
חזה עוף וחזה הודו מקור מעולה לחלבונים ובנוסף דלים בקלוריות. בחזה הודו יש פי 3 יותר ברזל ופי 3 פחות שומן כך שמבחינת ערך תזונתי עדיף חזה הודו על פני חזה עוף.
מצרכים

4 חזה עוף פרוס או 4 פרפרי חזה הודו

4 כפות דבש

3 שיני שום כתוש

4 כפות שמן זית כתית מעולה

2 כפות שמן קנולה

3 כפות חרדל

כפית חוואג' למרק

קורט מלח

קורט פלפל לבן

כף אורגנו יבש

כף בזיליקום יבש

כף פטרוזיליה קצוצה דק או יבשה

אופן ההכנה

לנקות את חזה העוף מהשומן ולחתוך לרצועות בעובי של בערך 2 ס"מ.

לערבב את הדבש והחרדל לעיסה אחידה ולהוסיף את שאר המצרכים.

לחורר מעט את רצועות העוף בעזרת מזלג להשרות במירנדה לכ4 שעות. ( ככל שנשרה יותר כך הטעמים של המרינדה יספגו יותר בחזה העוף והטעם יהיה משובח יותר)

לחמם מחבת לסדר את הרצועות במחבת ולהוסיף את הרוטב למחבת להפוך עד שחזה העוף ניצלה מכל כיווניו. שימו לב לא לצלות מידי כדי שחזה העוף לא יהיה קשה מידי.

מומלץ להגיש עם אורז מלא או בורגול וסלט קליל.

בתיאבון!

צוות בראבו פיט. צוות של מאמני כושר אישיים איכותיים ומקצועיים. רוצה מאמן כושר אצלך בסלון? אתם מוזמנים ליצור עמנו קשר ומאמן כושר אישי או מאמנת כושר אישית יגיעו עד אליכם. לכל מקום שתבחרו ונבנה לכם תוכנית אישית בליווי אישי צמוד עד לתוצאות ולשמירה עליהם.

להרשמה ולמידע נוסף
מלאו פרטים
*
שם פרטי ושם משפחה
*
טלפון
*
עיר / יישוב מגורים
*
אימייל
שלח
להרשמה ולמידע נוסף
מלאו פרטים
*
שם פרטי ושם משפחה
*
עיר / יישוב מגורים
*
טלפון / אימייל
שלח
מאמני כושר לפי איזורים
מתכוני בריאות