מג'דרה בורגול ועדשים
בורגול אלה גרגרי חיטה מלאה אשר בושלו יובשו ונגרסו. הבורגול עשיר בסידן ברזל ובוויטמינים מקבוצת B.
הבורגול קל להכנה ויכול לשמש כתחליף לאורז מלא כיוון שטעמו עדיין יותר ולרוב טעים יותר. ניתן לבשלו כמו אורז או להשרות אותו ולהכין לסלט ירקות קצוץ המכונה סלט טבולה .
מצרכים

1 כוס עדשים ירוקים

1 בצל גדול

1 כוס בורגול

4 שיניי שום

1/2 כפית כמון

2 כפות שמן קנולה או זית

כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

שוטפים את הבורגול במסננת דקה

מטגנים את הבצל עד שמתרכך היטב והופך צבעו לצהבהב מוסיפים ומטגנים את העדשים שתי דקות. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, שום והכמון. מביאים לרתיחה מכסים ומקטינים את האש. אם צריך מוסיפים עוד מים. מבשלים כ-35 דקות.

(צריך לבדוק מידי פעם שהמים לא נספגו ואם נספגו צריך להוסיף מים)

כשהעדשים מעט רכות מוסיפים את הבורגול. מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.

מבשלים כ5 דקות תוך כדי ערבוב.


בתיאבון!

רוצים לשמור על הבריאות? לקבל רעיונות וטיפים נוספים למזון בריא טעים וקל הכנה? רוצים לרדת במשקל ולחטב את הגוף? צרו עמנו קשר ונתאים לכם מאמן כושר אישי או מאמנת כושר אישית שיגיע אליכם יחסוך לכם זמן ויבנה לכם תוכנית כושר ייחודית וליווי צמוד לאורך כל אימון כושר אישי ועד לתוצאות ושמירה עליהם.

להרשמה ולמידע נוסף
מלאו פרטים
*
שם פרטי ושם משפחה
*
טלפון
*
עיר / יישוב מגורים
*
אימייל
שלח
להרשמה ולמידע נוסף
מלאו פרטים
*
שם פרטי ושם משפחה
*
עיר / יישוב מגורים
*
טלפון / אימייל
שלח
מאמני כושר לפי איזורים
מתכוני בריאות